Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2016/17

 

Të nderuar mësimdhënës,

Të dashur nxënës,

Po kalojnë vitet dhe ju si çdo herë dëshmoni entuziazmin tuaj për punë duke u angazhuar  në projektin Kosovision Contest.  Veprat e mëdha përherë kërkojnë vizione dhe vizionarë të mëdhenj, ndaj edhe u organizua ky projekt arsimor në formë gare tejet atraktive, e cila vërtetë u zhvillua me një dinamizëm dhe përkushtim të madh nga ju nxënës e mësimdhënës.

Përfundimisht, këto punime  përveç që na japin një mesazh të mirë ato na bëjnë edhe një ftesë të madhe: Mirë se vini në të ardhmen tonë të përbashkët dhe tolerante.

Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2016/17, që financohen nga Minisitria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, janë:

1.       "Pavarësia", Prishtinë V3 Elvira Gashi

2.       "Fehmi Agani", Gjakovë V1 Pranvera Ballata

3.       "Bajram Curri", Nekoc/Drenas V2 Hafize Bublica

4.       "Xhavit Ahmeti", Prishtinë V2 Agime Rukovci

5.       "Sadri Misini", Shipashnicëe e poshtme/Kamenicë V2 Telfije Shabani-Kryeziu

6.       "Dardania", Prishtinë V6 Fatmire Berisha

7.       "Vaso P. Shkodrani", Pejë V2 Afërdita Ahmetgjekaj

8.       "Mileniumi i Tretë", Prishtinë V1&V2 Lirije Belegu-Gashi & Donika Elshani

9.       "Ibrahim Mazreku", Malishevë V1&V2 Marigonë Mazreku & Samire Hoti

10.   "Ibrahim Banushi", Kleqkë/Lipjan V3 Rifat Kleçka

11.   "Asdreni", Pejë V1 Njomza Gjikolli

12.   "7 Marsi", Prishtinë V2 Mimoza Latifi

13.   "Dëshmorët e Lubishtës", Podgorc/Viti V3 Fatmire Qorolli

14.   "Model", Prishtinë V2 Sherife Dalipi

15.   "Xhemail Mustafa", Prishtinë V3 Violetë Hyseni

16.   "Ramiz Sadiku", Pejë V2&V3 Tringa Gjota-Bytyqi & Veneta Gafurri

17.   "Rasim Kiçina", Drenas V2 Arbëresha Sejda

18.   "Naim Frashëri", Podujevë V1&V4 Remzije Mehmeti & Mimoza Nishevci

19.   "Grncare", Grncar/Prizren V Medzit Aljimi

20.   "Halil Bajraktari", Drenas V1 Myzafere Koci

21.   "Vëllezërit Frashëri", Lipjan V1 Arta Shahini-Sadiku

22.   "Bajram Curri", Istog V2 Vjollca Arifaj

23.   "Shkëndija", Ajvali V3&V1 Ismet Hajzeri & Albina Simoni-Krasniqi

24.   "Ismail Luma", Lipjan V1 Elmaze Rashiti

25.   "Xheladin Rekaliu", Podujevë V1&V2 Shqipe Mustafa & Shehrije Aliu

26.   "Lidhja e Prizrenit", Deçan V1&V3 Adelina Gjikokaj-Zemaj & Sofa Rizaj

27.   "Dardania", Prishtinë V2&V3 Merita Vokrri & Diellza Isufi

28.   "Hilmi Rakovica", Prishtinë V2 Zahide Mustafa

29.   "Asdreni", Pejë V2  Adelina Bujupi-Kabashi

30.   "Nushi dhe Tefiku", Pasjak/Novobërdë V Violeta Qerimi

31.   "Selman Riza", Gjakovë V1 Besiana Kaqi

32.   "Zenel Hajdini", Prishtinë V5 Rukije Metolli

33.   "Minatori", Novobërdë V Makfire Huruglica-Azemi

34.   "8 marsi", Pejë V4 Myvedete Kelmendi

35.   "Dardania", Pejë V3 Atifete Islamaj-Gashi

36.   "Vesel Pagarusha", Pagarushë/Malishevë V2 Nysret Kryeziu

37.   "Ali Hadri", Mirash/Feriazaj V2 Shyhrete Ahmeti-Bytyqi

38.   "Meto Bajraktari", Prishtinë V4 Arjeta Xhemaili

39.   "Nazmi Osmani", Elezaj/Kaçanik V Blerina Koxha

40.   "Asdreni", Pejë V3 Mirjeta Agaj

Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2016/17 që financohen nga komunat, janë:

1.       "Shkëndija", Suharekë V Bahrije Zenelaj

2.       "Vëllezërit Frashëri", Bukosh/Suharekë V1 Rexhep Sopa

3.       "7 Marsi", Kishnarekë/ Drenas V2 Behije Qela

4.       "Fan S. Noli", Kamenicë V1 Luljeta Maliqi

5.       "Drita", Majac/Podujevë V1 Gani Rushiti

6.       "Faik Konica", Prishtinë V4&V5 Arta Vuniqi Rrecaj & Selvete Mujaj

7.       "Meto Bajraktari", Prishtinë V3 Florentina Hoxha

8.       "Hasan Prishtina", Prishtinë V1&V7 Fatbardha Maxhuni & Mimoza Zeqiri-Fazliu

9.       "Nexhmi Mustafa", Prishtinë V Nexhmije Pacolli

10.   "Hilmi Rakovica", Prishtinë V1&V3 Mimoza Lipaj & Xhevahire Bislimi

11.   "Bajram Curri", Sllatinë/Fushë Kosovë V2 Zyrafete Shabani

12.   "Lismiri", Lismir/Fushë Kosovë V Ismihane Obërtinca

13.   "Ruzhdi Xhyliqi", Marali/Malishevë V5 Zize Kastrati

14.   "Zekerija Rexha", Gjakovë V4 Shkëndije Bokshi-Nagavci

15.   "Motrat Qiriazi", Klinë V2 Llesh Prenaj

Më lejoni që edhe një herë të falënderoj të gjithë drejtorët e shkollave dhe mësimdhënësit, të cilët ishin në mbështetje të vazhdueshme të nxënësve pjesëmarrës.

Ekipi i projektit, ju dëshiron fat dhe suksese edhe në realizimin e projekteve në shkollat e juaja.

Me respekt,

Ardita Kabashi

Menaxhere e projektit-KOSOVISION CONTEST